header foto
 

Veiling

 

MHCC Veiling & Danceparty 
zaterdag 15 juni 2019

 

 
Locatie: MHC Castricum, Van Haerlemlaan 31 (Sportpark Wouterland)
Veilingmeesters: Ben-Kees Eeltink en Simon Kornblum
Voor: (Oud) leden, ouders van jeugdleden, vrienden en familie, 18 +

 
Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert MHCC een veilingavond. Tijdens de veiling worden toegankelijke en unieke kavels geveild. De veilingavond heeft als doel, om naast een verbindend en gezellig element, extra inkomsten te genereren voor de club. De afgelopen maanden is vol enthousiasme én met grote inzet door onze veilingcommissie gewerkt aan de veiling met als doel er een onvergetelijke avond van te maken. 
 

 
Kavelgids
 
Bekijk hier alvast de kavelgids van de 3e MHCC-veiling met maar liefst 122 aantrekkelijke kavels erin en zorg dat je goed voorbereid naar de veiling komt.

 
Wat gaan we doen?
Rond 20.00 uur opent Burgemeester Toon Mans de veiling. Veilingmeesters Ben-Kees Eeltink en Simon Kornblum nemen vervolgens de kavels onder de hamer. Na afloop van de veiling kun je, onder leiding van onze huis-DJ Hidde van Schaik, even lekker dansen op jouw favoriete muziek.

 
Over de veiling van 2015 wordt nog steeds nagepraat en het wordt ook deze keer weer een topavond waar je absoluut bij wilt zijn. Dus.....

 
ZET 15 JUNI IN JE AGENDA EN ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

 
Programma
20.00 uur - Inschrijving
20.15 uur - Start veiling
23.00 uur - Einde veiling
23.15 uur - Bekendmaking opbrengst & start DANCEPARTY
Dansen tot in de late uurtjes…
 
Meer informatie
Voor vragen kun je mailen naar [email protected]
Wij hopen je op 15 juni a.s. te mogen ontvangen zodat we er samen met jou een geweldige avond van kunnen maken. Heel graag tot dan!
 
Namens de MHCC 2019 veilingcommissie