header foto

Mededelingen

Mhcc MD1 KAMPIOEN!

Nieuws afbeelding 3-6-2013
Tot de laatste competitiewedstrijd bleef het spannend, zou MD1 het kampioenschap halen? Met maar 1 punt voorsprong op de Terriërs, moest er vandaag gewonnen worden van Qui Vive om kampioen te worden.

Een flitsende start zorgde ervoor dat de meiden binnen een kwartier met 2-0 voor stonden. Qui Vive nam daarna het spel enigszins over en dat resulteerde in een tegen doelpunt. Gelukkig wist Castricum net voor rust de marge wat ruimer te maken, 3-1.

De bloemen werden alvast tevoorschijn gehaald, maar wat was de 2e helft nog spannend. Qui Vive kwam terug tot 3-2. De meiden lieten zich echter niet gek maken en wisten uit te lopen naar 4-2. Maar waarschijnlijk deden ze het erom….. de toeschouwers werden nog verder in spanning gelaten. Qui Vive wist nogmaals te scoren. De laatste 10 minuten waren zenuwslopend, de 4-4 hing namelijk in de lucht. Maar gelukkig kwam 5 minuten voor tijd het verlossende doelpunt, 5-3 en daarmee was het kampioenschap een feit. Een topprestatie!