header foto

Hockeyzaken

JA1 KAMPIOEN!!!

21-5-2016 Bloed, zweet (vreugde)tranen, kramp, de kampioenswedstrijd van JA1 had het allemaal. In een zinderende wedstrijd waar de hartslag van menig supporter even hoog lag als de gemiddelde speler op het veld is JA1 erin geslaagd het kampioenschap op eigen veld te behalen door af te rekenen met  Bloemendaal. Bloemendaal was er als nummer 2 alles aan gelegen het gat te verkleinen met Castricum door vandaag te winnen en zodoende nog kans te maken op het kampioenschap.

In de openingsfase was het dan ook duidelijk het gastteam wat zich liet zien door middel van een paar vlijmscherpe counters. Dat resulteerde dan ook in een verdiende 0-1 voor Bloemendaal. Castricum kon zich halverwege de eerste helft herpakken en wist 1-1 te maken wat ook de ruststand was.

De tweede helft werd een ware thriller. Bloemendaal bleef er razendsnel uitkomen op de counter en de wedstrijd golfde op en neer. Uit een snelle omschakeling van Bloemendaal werd het 1-2. Castricum kwam razendsnel met een antwoord en maakte 2-2. En toen kwam de ontknoping. Kansen over en weer. Uiteindelijk was het Castricum wat 3-2 wist te maken.

Nog een paar minuten spanning, alles op eigen helft, het laatste beetje energie werd op de mat gesmeten en daar klonk het verlossende fluitsignaal! JA1 Kampioen 2015-2016.