header foto
 
Bestuursinfo

Graag stellen wij aan u voor

Nieuws afbeelding 26-3-2018
In de komende weken zullen de bestuursleden aan u voorstellen. Deze week onze voorzitter Michiel van Zeggeren

Wie ben je? 
Lastige vraag. Michiel van Zeggeren, geboren 1971. Samen met 3 jongens, Stijn, Koen en Lukas en Anne woonachtig aan de Geelvinckstraat. Oh ja, vergeet ons witte harige monster Skip niet....
Hockey je zelf of heb je ooit gehockeyd? 
Hockey is een "groot" woord, speel bij de Trimmers (B). Ooit vroegen Alfred W. en ik ons af waarom wij niet hockeyden? En opeens stonden ook wij daar op maandag. Super gezellig, sportief, zo nu en dan een feestje/toernooi en verder lekker (sportief) bezig.
Wat is je binding met MHCC? 
Lang verhaal.... 3 jongens die al jaren lid zijn, coachen, D-Kamp, Beachtoernooi, Sponsoring, Lijnco, Materiaal en nog veel meer. Binding; ja, maar ik vind het gewoon onwijs leuk om wat voor MHCC te doen. Iets wat voor iedereen, op welke manier dan ook, zou kunnen gelden. En toch fantastisch om iedereen, op zijn nivo, te zien spelen. 
Welke rol heb je binnen het bestuur?  
Voorzitter, mede omdat ik op macht belust ben, graag de baas speel en gek ben op autoriteit. Onzin, dat past compleet niet bij me, maar we moeten als club verder, besluiten nemen, communiceren en leden betrekken en er samen voor zorgen dat er een sportieve mooie gezonde club staat. Voor de leden, vrijwilligers en alle andere betrokkenen.
Wat ik hoop te bereiken?
Leden en hun ouders betrokken te krijgen bij MHCC. Of het nu gaat om deelnemen aan activiteiten of als vrijwilliger in wat voor rol dan ook. En, een onwijs leuke, leerzame, gezellige, open en "sportieve" periode te hebben met het bestuur en alle leden van MHCC. Er is voldoende te doen!