header foto
 
Bestuursinfo

Graag stellen wij aan u voor

Nieuws afbeelding 19-4-2018

Marcel Greveling

Wie ben je? Marcel Greveling, 46 jaar. Getrouwd met Pauline en vader van drie kinderen;  Kim, Bas en Lisa. Kim en Lisa spelen hockey bij MHCC. We wonen aan de Van Haerlemlaan tegenover de hockeyclub en zijn daarom ook wel geregeld pleisterplaats of sleuteladres.

Hockey je zelf of heb je ooit gehockeyd? Hockeyen mag je dat niet noemen, haha. Sinds ruim een jaartje probeer ik een bal aan mijn stick te houden en over het veld heen te rennen met de Heren Hockeyers  op de maandagavond. Mijn sportieve ambities liggen bij wielrennen, MTB-en en in de wintermaanden skiën.

Wat is je binding met MHCC? Die is ca. 10 jaar geleden begonnen toen onze dochter Kim voor het eerst een kijkje kwam nemen bij MHCC. Na één meelooptraining was ze verslaafd en stonden wij als ouders vele uurtjes langs de lijn. Ook Lisa is inmiddels een paar jaar aan het hockeyen geslagen met veel plezier. Daarnaast zet ik mij graag in als vrijwilliger. Zo help ik graag mee bij de organisatie van de jaarlijkse Grote clubactie, zit ik in de Commerciele commissie en heb andere hand- en spandiensten verricht voor MHCC zoals de laatste veiling en het openingsevent van het nieuwe waterveld. 

Welke rol heb je binnen het bestuur?  Dat wordt een nieuwe rol, namelijk die van Commerciële zaken. Hieronder vallen grofweg alle zaken die de club een betere financiële positie zouden kunnen opleveren. Denk daarbij aan de commerciële commissie (sponsorgelden), de barcommissie, maar ook de commissie voor het werven van nieuwe leden. Hulp kunnen we hierbij goed gebruiken en alle ideeën zijn altijd welkom.

Wat ik hoop te bereiken? Een club die sponsoren graag (blijven) steunen, waar leden graag een borrel en/of frisdrank drinken en waar nieuwe leden zich meer dan welkom voelen en andere enthousiasmeren ook lid te worden van MHCC.