header foto
 
Bestuursinfo

Graag stellen wij aan u voor

Nieuws afbeelding 2-5-2018

Wie ben je?

Rob Toepoel. Ik ben 48 jaar oud, samenwonend met Evelien Portegies, geboren en getogen in Castricum en de kans is zeer groot dat ik hier ook niet meer zal weggaan. Het dorp is daarvoor te mooi. We hebben 2 kinderen. Karmijn is 12 en Jesper is 9.

Hockey je zelf of heb je ooit gehockeyd?

Nee, ik heb altijd gevoetbald en voetbal overigens nog steeds bij FC Castricum zaterdag 4. Ook tennis ik. Ik hou erg van sporten en met name teamsporten.

Wat is je binding met MHCC?

Ik heb feitelijk nooit binding gehad met MHCC tot mijn dochter ging hockeyen. Toen zij 3 was, wist ze al zeker dat ze op hockey wilde. Karmijn speelt in de D2. Zij heeft enorm veel plezier in hockey en is lekker fanatiek. Dat herken ik van mezelf van vroeger en dat is mooi om te zien. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de hockey. Leider in de F en E en scheidsrechter in die jaren. In die hoedanigheid heb ik hockey als sport zeer leren waarderen. Ik hou er altijd van binnen sportclubs actief bezig te zijn. Dat heb ik bij voetbal ook altijd gedaan.

Welke rol heb je binnen het bestuur? 

Ik ben de penningmeester, dus verzorg alles wat met de centjes te maken heeft. Past goed bij mijn eigen werk.

Wat ik hoop te bereiken? 

Vanuit de functie van penningmeester en mijn financiƫle ervaring wil ik er zorg voor dragen dat de club gezond blijft en mogelijkheden krijgt om uit te bouwen. Daarnaast zal ik me inzetten om met de andere bestuursleden de club positief naar buiten te brengen en er een actieve, sportieve, gezellige en groeiende club van te maken.