header foto
 
Bestuursinfo

Lisanne boegbeeld voor jeugdafdeling MHCC neemt afscheid

Nieuws afbeelding 11-6-2019

Afgelopen vrijdag, tijdens de jaarlijkse vossenjacht, hebben wij samen met onze jongste jeugdleden, afscheid genomen van trainster Lisanne Peters. Lisanne is de afgelopen 5 jaar actief geweest als Hoofdtrainer Jongste Jeugd en heeft hiermee een generatie hockeyers onder haar hoede gehad. Lisanne is een boegbeeld voor onze club en altijd zeer betrokken en enthousiast. Alle kinderen kent zij bij naam en ziet hun kwaliteiten. Lisanne werd door de kinderen verrast met een enorme hoeveelheid bloemen, prachtige knutselwerkjes, lieve kaartjes en een mooie cadeaucheque. 
 
Lisanne is een MHCC-hockeyster in hart en nieren. Al sinds haar 6e  jaar lid bij de club. Haar trainer/coach carrière startte zij al rond haar 12e jaar bij de Tulpencursus. Vrij snel daarna begon zij met het trainen van de Guppen en een paar jaar later zijn daar de 8-tallen aan toegevoegd en groeide zij als snel door tot Hoofdtrainer van de Jongste Jeugd.
 
Plezier staat voorop
Naast het coördineren en verzorgen van de vele trainingen organiseert zij ook het hockeykamp Hockeystars.
 
"Een van de gaafste dingen is toch wel het ongekende succes van het 3-daagse kamp. Hoe wij hier als crew samenwerken en er met 80 kinderen één groot feest van maken, heeft al mijn verwachtingen overtroffen”, aldus Lisanne in een kort interview. Als je Lisanne vraagt wat MHCC voor haar betekent, antwoord ze voluit "MHCC is echt mijn cluppie”. En als tip voor haar opvolger geeft ze mee: "Zorg dat je plezier hebt in wat je doet en dat je dit ook uitstraalt. En neem een apart e-mailadres voor al het hockey mailverkeer (had ik ook moeten doen 😉)”.
 
Opleiding afgerond
Het trainen, coachen en lesgeven van kinderen is Lisanne op haar lijf geschreven. Naast de vele uren op én langs het hockeyveld is Lisanne in de winter te vinden in de Oostenrijkse alpen om daar aan kinderen ski les te geven. Lisanne heeft onlangs haar PABO-opleiding afgerond en start komend schooljaar als fulltime docent op een basisschool in Heemskerk.
 
Lisanne nogmaals hartelijk dank voor jouw jaren lange inzet. Namens MHCC wensen wij jou heel veel succes en plezier toe bij je nieuwe baan als docent in Heemskerk!
 
Wij zien je graag, sowieso als speelster bij dames 3,  nog met grote regelmaat bij de club.
 
Het bestuur