header foto
 
Evenementen

Inschrijving voor Hockeystars 2021 is geopend!

Nieuws afbeelding 9-6-2021 De zomervakantie komt eraan. En daarmee natuurlijk ook hockeykamp Hockeystars! Hockeystars is een superleuk dagkamp van drie dagen, voor alle Guppen, F-, E- en D-jeugd. Een perfecte start van de vakantie! 

Programma 
Tijdens Hockeystars gaan we drie dagen lekker veel hockeyen. De kinderen krijgen in de ochtend gave hockeytrainingen van enthousiaste trainers. Ze leren onder meer coole nieuwe tricks en nog beter verdedigen en spelen. Na de lunch kunnen ze meedoen aan verschillende activiteiten. Denk aan een toernooi en andere leuke, actieve spellen. Na drie dagen hebben alle deelnemers nieuwe dingen geleerd, veel plezier gehad en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke tijd beleefd. 

Data en tijden
Maandag 12 juli t/m woensdag 14 juli. 
Welkom vanaf 9.30 uur, start programma 10.00 uur. 
Ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur. 

Inclusief 
- Hockeystars 2021 T-shirt 
- Tussendoortjes 
- Drinken 
- Gezonde lunch 

Kosten 
€ 149 per kind 

Aanmelden
Je kunt je kind aanmelden voor Hockeystars 2021 door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij de voor- en achternaam van je zoon of dochter, de leeftijd, shirtmaat en eventuele allergieën of andere bijzonderheden. Het bedrag kun je overmaken naar NL98ABNA0523310498 tnv MHCC. Zodra wij je mail en de betaling hebben ontvangen, krijg je per mail bevestiging van de inschrijving. Let op: VOL = VOL. Dus wees er snel bij!

Organisatie Hockeystars, 
Team Who’Z Next

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws