header foto
 
Wedstrijdsecretariaat

Gezocht: wedstrijdsecretaris voor de jeugd

Nieuws afbeelding 23-6-2021 Zonder wedstrijdsecretaris geen wedstrijden. De afgelopen vijf jaar heeft Inge Berlijn zich vol enthousiasme als wedstrijdsecretaris voor de jeugd ingezet voor onze club. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Inge stopt gelukkig niet, maar gaat zich vanaf nu op de senioren richten. Dat betekent dat we voor de jeugd op zoek zijn naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. Misschien iets voor jou? Hieronder vertelt Inge zelf meer over deze leuke en belangrijke functie. 

´Afsluiting seizoen, afsluiting taak´

Na een raar seizoen van weinig officiële wedstrijden en geen eigen kinderen meer in de jeugd stop ik met mijn taak als wedstrijdsecretaris van de jeugd. Derhalve zal ik niet meer reageren op de mails die naar [email protected] gestuurd worden, of veld reserveringen aannemen.

Ik heb vijf jaar met veel plezier de wedstrijden van de bond ingedeeld op de velden. Dit is een onderdeel van deze vrijwilligerstaak. Een taak die je vanuit huis op je eigen moment kan doen. Geschikt voor iedereen waarvan diens kind in de jeugd speelt. Je hoeft verder niet perse hockey kennis te hebben. Hierdoor wordt je onderdeel van deze gezellig club en krijg je veel nieuwe contacten. 

Je bent dus als belangrijkste taak verantwoordelijk voor de indeling van de door de bond verdeelde wedstrijden. Deze moeten op tijd bij de bond in het systeem staan zodat beide teams van de wedstrijd dat kunnen zien. Waarbij je ook de barouders indeelt. Je controleert na de wedstrijddag of alle standen ingevoerd zijn en je geeft afgelasting door. Je bent contactpersoon van de bond voor de club en visa versa. En voor de spelers met de andere verenigingen. Voor als er wensen zijn met betrekking tot de wedstrijden of in uitzonderlijke gevallen bij problemen tijdens de wedstrijd. Aan het eind van het seizoen is het jouw taak dat de nieuwe teams aangemeld worden bij de bond. En samen met Terriërs en Alkmaar zorgen we in het begin van het seizoen voor de oefenwedstrijddag tegen deze clubs. Een leuke veelzijdige taak dus. 

Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen aan de club en onderdeel te zijn van de organisatie meld je dan bij de club. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected].nl Ik blijf nog wedstrijdsecretaris voor de senioren en kan je dus nog ondersteunen in de taak.

Sportieve groet,

Inge Berlijn
Wedstrijdsecretaris

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

28-9 Sanquin