header foto
 
Evenementen

Zeer geslaagde MHCC-Kick-off

Nieuws afbeelding 30-8-2021
Afgelopen zaterdag werd bij MHCC het startsein gegeven voor hockeyseizoen ‘21/’22. Het werd een zeer geslaagde dag vol hockey en gezelligheid. De club werd bezocht door ruim 250 personen. Jong en oud speelden in gemengde teams het onderlinge ‘zes-tegen-zes-toernooi’ gevolgd door een BBQ waar het nog lang gezellig bleef.

Terwijl de voorbereidingen nog in volle gang waren druppelden de eerste teams binnen. Mooi om te zien dat, jong én oud, geen én heel hoog niveau, op een ontzettend leuke manier wedstrijdjes tegen elkaar speelden. Soms fanatiek, af en toe helemaal niet, maar altijd sportief. In een aantal ronden werden de wedstrijden gespeeld waarbij Djurre Roggeveen (interim technisch directeur/projectleider hockeyhuis) de dag aan elkaar praatte.

De evenementencommissie (o.l.v. Edwin van de Vliet en Mascha Bernoski) en de barcommissie (o.l.v. Klaas-Jan Neefkes) hadden een heerlijke BBQ verzorgd. Voorzitter Simon Kornblum bedankte iedereen en haalde nog maar eens aan hoe gaaf en belangrijk het is dat we met elkaar dit soort activiteiten optuigen.

Organisatie bedankt!
Hartelijk dank aan het organisatieteam en iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt. Speciale dank aan Jan en Bert Graafland voor de verlichting, het geluid en overige techniek. Peter Hover voor het helpen bij de opbouw, Arjen Veenstra voor het sponsoren van het vlees en Folkert Schoorl voor al het regelwerk rondom de bar en catering De Toren voor de goede service en sponsoring. 

Complimenten hoe jullie dit met elkaar tot een geweldige dag hebben gemaakt.