header foto
 
Hockeyzaken

MHCC-teams scoren uitstekend in zaalcompetitie

Nieuws afbeelding 20-2-2022 Minder wedstrijden, buiten trainen door dichte zalen, veel uitval door zieken: de zaalhockeycompetitie van 2021/2022 uitspelen was op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Daar hebben we ons echter niet door uit het veld laten slaan. Sterker nog: diverse teams eindigden bovenaan in hun poule! 

In totaal deden 31 MHCC-teams mee aan de zaalcompetitie. Van de jeugd vanaf 9 jaar tot aan de senioren. En in alle lichtingen waren successen te vieren. In de D-lijn pakten de jongens D1 de winst. En ook de meisjes D1 waren op dreef. Zij wonnen al hun wedstrijden, maar konden er helaas door een ongelukkige indeling maar vier spelen. Hierdoor eindigden zij op de tweede plaats net onder Alkmaar met zes gespeelde wedstrijden, maar wel met een flink hoger doelsaldo! 

Mooie prestaties - veel spelplezier
In de C-lijn eindigden de meisjes C1, C2 en C4 bovenaan in hun poule, met stuk voor stuk ook een flink doelsaldo. De meisjes C2 scoorden in 8 wedstrijden maar liefst 67 keer! En ook de jongens C1 waren zeker kanshebbers voor de koppositie, maar speelden 2 wedstrijden minder dan de nummer 1 en eindigden op de tweede plek. 
In de B-lijn gingen de jongens B1 er met de eerste plaats vandoor en in de A-lijn waren dat de meisjes A1-2. Bij de senioren eindigden tot slot zowel de Heren 1 als de Dames 1 op de eerste plek.
Als club zijn we natuurlijk trots op deze mooie prestaties. Maar minstens zo mooi is dat bijna de hele club tijdens de winterperiode actief is gebleven en ondanks alles lekker heeft kunnen sporten: het spelplezier spatte er bij iedereen vanaf. Met natuurlijk veel dank aan alle coaches, trainers, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers die zich voor de zaalcompetitie hebben ingezet!

5 maart: start veldcompetitie
Nu de laatste zaalwedstrijden zijn gespeeld, begint op zaterdag 5 maart de veldcompetitie weer. We kijken ernaar uit om iedereen dan in het weekend weer te zien op de club. Op het veld, of als publiek langs de zijlijn!


Meisjes D4


Meisjes D1


Jongens A1 & Meiden A1

Meisjes E81

Meiden C4


Jongens D1


Meiden B1


Meisjes E8
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws