header foto
 
Evenementen

Prachtige sfeer tijdens Silver Cup wedstrijd

Nieuws afbeelding 21-3-2022
Een schitterende bekeravond afgelopen vrijdag. Na 3 spannende wedstrijden stonden onze dames in de vijfde ronde van de Silver Cup tegenover eersteklasser Alphen. Na een brutale en aanvallende start van de dames van MHCC namen de bezoekers gestaag de controle over. Dit resulteerde in een 0-3 voorsprong. In het laatste kwart zette MHCC nog extra aan. Maar de 1-3 kwam te laat om het nog echt spannend te maken. 

Dit deed niets af aan de fantastische sfeer langs de lijn. Fakkels en luidkeelse aanwezigheid van vele supporters maakten het plaatje compleet. Alphen plaatsten zich met deze overwinning voor de volgende ronde. Ondanks dat werd er samen met de dames van Alphen en hun supporters tot in de late uurtjes een goed feestje gebouwd. 

Meer dan alleen hockey
Bij iedere wedstrijd groeide niet alleen het spel van de dames, maar ook het aantal toeschouwers en de gezelligheid. Maar liefst 120 satémenu’s werden door het fantastische keukenteam voorbereid en veel leden genoten nog tot laat van de gezelligheid in het clubhuis. 

Super Sunday 03.04.22
Onze dames zijn in de competitie nog volop in de strijd voor promotie naar de 1e klasse. Op zondag 3 april is het bij MHCC weer Super Sunday. Dit betekent dat zowel dames 1 als heren 1 thuis spelen. Zet deze datum maar alvast in je agenda! We gaan er samen weer een onvergetelijke dag van maken.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws