header foto
 
Evenementen

Feestelijke seizoenafsluiting

Nieuws afbeelding 14-6-2022
Afgelopen zondag - tijdens de afsluiting van het seizoen - was het een drukte van jewelste op de club. Veel van onze leden wisten de Amerikaanse schoolbus van onze nieuwe kledingleverancier Hockeygear te vinden. De hele dag was er de gelegenheid om het nieuwe clubtenue te passen. Iedereen die gepast heeft weet nu exact welke maat er in de onlineshop besteld kan worden om straks goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen starten.

Kampioenen
Er zijn afgelopen weekend veel spannende wedstrijden gespeeld. Bij een heel aantal hing een eventueel kampioenschap echt nog af van de laatste wedstrijd. Voor zes MHCC-teams resulteerde dit in een prachtige kampioenstitel. 

Zondagmiddag werden MD1, MC2, MC5, MB1, JB1 en JB2 onder luid applaus van onze leden gehuldigd door voorzitter Simon Kornblum. Een prachtige prestatie. De meest bijzondere kampioenen zijn toch wel onze parahockeyers. Zij wisten afgelopen weekend tijdens de Special Olympics in Twente een GOUDEN plak te veroveren. Deze overwinning brengt ons dat er komend jaar vijf paraspelers van MHCC het Nederlands Olympisch team - tijdens de Special World Games in Berlijn - mogen vertegenwoordigen. Dit doen zij samen met parahockeyers uit Amersfoort en Ede. Stuk voor stuk knappe teamprestaties waar wij als MHCC natuurlijk super trots op zijn. 

Gestreden als leeuwinnen
Zondag was het voor dames 1 een ontzettend spannende dag. Zij konden promoveren naar de 1e klasse. Jammer genoeg hebben zij het net niet gered. Het was tot de laatste seconden een zenuwslopende wedstrijd tegen de Zwaluwen. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd, wat een eindstand van 4-4 opleverde. Dit betekende een derde plaats in de poule en geen promotie voor het team. 

Afscheid
Zondag namen we ook afscheid van Lars Luijckx. Lars is vele jaren in verschillende technische rollen actief geweest bij MHCC. 

Save The Date
Zaterdag 27 augustus KICK-OFF. Start van het nieuwe seizoen met onder andere uitreiken van de nieuwe clubkleding en een heerlijke BBQ. 

Geen kleding gepast? Geen probleem. Binnenkort laten wij je weten wat jij kunt doen om je wedstrijdtenue op tijd in huis te hebben. De onlineshop van Hockeygear is eveneens in onze clubapp te vinden onder het menu 'meer'.