header foto
 
Evenementen

Een dag met een gouden randje

Nieuws afbeelding 11-9-2007
Het 40 jarig lustrum feest van MHCC van afgelopen zaterdag 1 september 2007, gaat wat mij betreft de geschiedenis in als een dag met een gouden randje.

Wat zag ons hockeypark er fantastisch uit: prachtige tenten, alles leuk versierd, mooi welkomstbord bij de entree, grote lucht en springkussens op het ABN AMRO veld, gezellige standjes van bonnenstand tot champagne stand een heerlijke popcorn car, ijsjes het kon allemaal niet op. Het ABN AMRO promotie team had flink uitgepakt en de kluis was prominent aanwezig. En on top of all het was werkelijk een schitterende zomerse september dag.

Na maanden van intensieve voorbereidingen hebben we weer kunnen laten zien waartoe een club met veel enthousiaste vrijwilligers in staat is.

Het liep allemaal op rolletjes, waarbij er natuurlijk maar een echt hoogtepunt was die dag en dat was dat ONZE NICO geridderd werd in de Orde van Oranje Nassau, door onze burgemeester.

Het feit dat zijn zoon voor deze gelegenheid was overgevlogen vanuit Singapore en Nico daar helemaal niets van wist tot het moment dat Robbert naast hem plaats nam, maakte het allemaal nog specialer. En wat was hij trots, wat was Coby trots wat was iedereen trots op eindelijk de erkenning die hij verdiende.

En de troon van Nico krijgt een mooi plekje op het Nico Welschen plein.

Ook hebben we op deze dag geschiedenis geschreven door het enige echte lustrumboek uit te geven van de club: 40 jaar MHCC opgeschreven door Clarisse Absen (onze keepster uit dames 1). Zij overhandigde dit prachtige boekwerk aan de eerste voorzitter van de club in 1967, de heer Fred van Putten en aan ondergetekende. Een prachtig boekwerk dat voor iedereen verkrijgbaar is voor slechts 10 euro, op zaterdag bij de DACO en door de week gewoon op aanvraag in het clubhuis. De opbrengst gaat naar de financiering voor ons nieuwe clubhuis.

De aanwezige (oud)veteranen hebben zich naar verluid ook zeer vermaakt en tot in de late uurtjes herinneringen met elkaar opgehaald.

En onze zingende tennisspeler heeft bij velen een onuitwisbare indruk achtergelaten…………

Ik wil alle mensen die 1 september tot zo’n groot succes hebben gemaakt namens het Bestuur geweldig bedanken voor hun inzet en gezellige bijdrage aan alle voorbereidingen.

Een gedenkwaardige dag en weer een hoogtepunt in de geschiedenis van MHCC.

Op naar het nieuwe clubhuis!!!!!!!!!

Namens het Bestuur van MHCC

Meriam Mulders

Voorzitter

P.S. Voor de geinteresseerde lezer is in de bijlage de speech ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum nog na te lezen.

Nico


Bijlage

Reacties


Roderick Absen

12-9-2007 @ 09:52:22 |Goede foto Nico! Gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws