header foto
 
Evenementen

Meer over champagne weten? Reserveer nog snel jouw plekje bij de proeverij van komende vrijdag!

Nieuws afbeelding 26-11-2022 Vrijdagavond 2 december nodigen we je graag uit voor een smaakvolle en informatieve MHCC Champagne proeverij. Je krijgt achtergrondinformatie over de methode en de streek en we laten je 5 smaakvolle champagnes proeven van 3 mooie champagne huizen. Interesse? Reserveer meteen via [email protected]. Een deel van de opbrengst gaat naar de MHCC Parahockeyers die in 2023 naar Berlijn afreizen voor de Special Olympics. 

Champagne wordt voornamelijk gezien als een luxe drankje voor feestelijke gelegenheden, oud en nieuw en andere speciale aangelegenheden. Ook denken we direct aan een dure drank. Graag willen wij jullie iets meer vertellen over champagne, samen champagnes proeven en laten zien dat een goede champagne niet altijd duur hoeft te zijn. 

5 glazen van 3 verschillende champagne huizen
Een brut tradition, een brut reservé, een brut prestige, een brut rosé en een blanc de blancs. Wij verzorgen er natuurlijk ook een hapje bij, en dit alles voor € 20,00 pp. De opbrengst zal voor een deel naar de MHCC Parahockeyers gaan die naar Berlijn af reizen voor deelname aan de Special Olympics en voor een deel naar de algemene middelen van MHCC. 

Veiling
Er wordt een kleine veiling gehouden van speciale flessen zoals Magnum’s, een Jeraboam en diverse Millesime’s. En kun je, mocht je dat wensen, een aantal flessen ter plekke kopen. Dus drink jij met kerst en de jaarwisseling eens een andere, hele lekkere, champagne? Misschien wel dezelfde als op een celebrity bruiloft in Italië? 

Schrijf je dan nu hier in via [email protected] 
Roderick Absen & Michiel Doeleman 

Vrijdag 2 december, 20.00 uur
Clubhuis MHCC