header foto
 
Jongste Jeugd

Even voorstellen: Floris Hunink, trainingscoördinator Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 11-1-2023 Goed nieuws voor onze Jongste Jeugd: deze week start hun nieuwe trainingscoördinator! Floris Hunink (23) uit Castricum heeft veel zin om met en voor onze jongste leden, hun ouders en de jeugdtrainers aan de slag te gaan. ‘Ik hoop dat ik met mijn frisse en creatieve blik een steentje aan MHCC kan bijdragen.’ 

Floris solliciteerde eind vorig jaar op de vacature, nadat een kennis hem op de baan had gewezen. Hij vertelt: "Toen ik de vacature las, was ik meteen enthousiast. Ik studeer sportkunde aan Hogeschool Inholland in Haarlem en deze baan sluit hier mooi bij aan. Tijdens mijn stage op de Cunera in Bakkum heb ik ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om met kinderen te werken. Veel kinderen van de Cunera hockeyen ook. Ik kijk ernaar uit om hen op het veld tegen te komen!” 

Sportieve uitdaging 
Voor Floris zelf is hockey nog een relatief onbekende sport, maar aan sportiviteit heeft hij beslist geen gebrek. Floris: "Zelf heb ik als kind jarenlang op voetbal en rugby gezeten en op dit moment fitness ik vooral. Hockey moet ik dus nog leren, maar ik ga mijn best doen om het snel onder de knie te krijgen. Hierbij krijg ik van alle kanten hulp en uitleg – ik ken gelukkig al veel mensen op de club. En hockey is natuurlijk ook gewoon een erg leuk spel: we gaan zien hoe ver ik kom…” 

Als trainingscoördinator Jongste Jeugd hoopt Floris positief te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van onze jongste leden. "Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier op het veld staat en dat iedereen zich gezien voelt. Dat geldt trouwens niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de jeugdtrainers en alle ouders die komen helpen. Daarnaast ben ik creatief en hoop ik dat ik met mijn frisse blik MHCC een beetje verder kan helpen.” 

Vuurdoop
Floris staat op woensdag 11 januari voor het eerst op het veld, voor de veldtrainingen van de meisjes en jongens Onder 8 en Onder 9. "Spreek me gerust aan als je me ziet: ik kijk ernaar uit om iedereen te leren kennen!”

Reacties


Bart Helder

11-1-2023 @ 11:30:04 |Veel succes Floris en welkom bij MHCC!

Thomas Kragt

11-1-2023 @ 11:30:35 |Welkom Floris, super leuk dat je er bent!!!

Simon Kornblum

11-1-2023 @ 18:54:41 |Welkom aan boord Floris, mooie club, leuke mensen en we gaan er wat moois van maken.

Nadine Heckenberg

11-1-2023 @ 20:45:22 |Top Floris! Veel succes!!

Stijn van Schaik

13-1-2023 @ 12:41:29 |Floris echte topper!

Peter Lagerwaard

14-1-2023 @ 11:29:20 |Welkom en veel succes en plezier!

Reageer op het nieuws