header foto
 
Wedstrijdverslag

Zaalseizoen eindigt met 9 kampioenen!

Nieuws afbeelding 20-2-2023 Niet één, niet twee, maar liefst negen (!) zaalteams pakten dit zaalseizoen de kampioenstitel. Een fantastische én bijzondere prestatie, waar we als club natuurlijk ontzettend trots op zijn! 

In totaal deden dit jaar 24 zaalteams mee aan de zaalcompetitie en in alle lijnen waren successen te vieren. Maarten Neve, voorzitter (a.i.) van MHCC, vertelt: 'Het is een mooie kers op de taart dat dit jaar maar liefst negen zaalteams kampioen zijn geworden. Maar ik ben natuurlijk apetrots op álle teams. Of ze nu eerste, laatste of als runner-up zijn geëindigd. Iedereen heeft zich volledig gegeven, net als alle trainers, scheidsrechters, coaches en andere vrijwilligers. Samen hebben we dit eerste complete zaalseizoen sinds corona tot een groot succes gemaakt.’ 

Vijf kampioenen bij de meiden 
Bij de meiden vielen de volgende vijf teams in de prijzen: MO12-1, MO12-1/2, MO14-1, MO14-1/2 en MO18-2. Leuk om te weten: de MO18-2 werden zelfs ongeslagen kampioen! Coach Lex de Bruijn vertelt: 'Toen we na zes wedstrijden alles hadden gewonnen, begonnen we langzaam te denken dat het wel eens zou kunnen gebeuren… Na tien gewonnen wedstrijden waren we technisch gezien al kampioen, maar toen wilden we de laatste twee wedstrijden natuurlijk ook nog winnen. En dat lukte! Baas boven baas, met een doelsaldo van +54. Als coach ben ik supertrots op deze meiden.'

Vier kampioenen bij de jongens 
Ook de jongens en heren presteerden dit jaar optimaal. Zo werden zowel de JO14-1 als de JO14-2 eerste in hun poule. En de JO14-2 verloren zelfs geen enkele partij! Een superknappe prestatie. Deze jongens hadden niet eerder in deze samenstelling met elkaar gespeeld, maar lieten vanaf de eerste wedstrijd goed teamwork zien. Ook de JO16-1 draaiden een fantastisch seizoen. Met maar liefst 114 doelpunten gaven zij al hun tegenstanders het nakijken. En bij de senioren waren het de Heren 1 die de eerste plek in hun poule pakten. Zij speelden dit jaar in de tweede klasse en wonnen 10 van de 12 wedstrijden van tegenstanders als Purmerend H1 en Haarlem H1. 

MO12-1


MO12-1/2


MO14-1


MO14-1/2


MO18-2


JO14-1


JO14-1/2


JO16-1


Heren 1

Reacties


Simon Kornblum

22-2-2023 @ 08:27:05 |Wow, wat een indrukwekkende prestatie! Gefeliciteerd het behalen van de kampioenstitels. Eens te meer bewezen dat we individueel sterk zijn, maar ook als hechte en succesvolle club.

Reageer op het nieuws


Sponsoren