header foto
 
Evenementen

Laatste kans: inschrijven Hockeystars 2023

Nieuws afbeelding 30-5-2023 Heb jij het al gehoord? Ook komende zomer organiseren we op MHCC in de eerste week van de vakantie weer een driedaags hockey-dagkamp voor kids t/m 12 jaar. Wil jouw kind ook meedoen? Geef hem of haar dan snel op: er zijn nog maar een paar plekken vrij! 

Hockeystars is een dagkamp van drie dagen en geschikt voor alle Guppen en kinderen uit de O8, O9, O10 en O12. Uiteraard gaan we elke dag lekker veel hockeyen. De kinderen krijgen in de ochtend toffe hockeytrainingen van enthousiaste trainers. Ze leren van hen coole nieuwe tricks en nog beter verdedigen en spelen. Na de lunch organiseren we elk dag verschillende gave activiteiten en actieve spellen. Na drie dagen hebben alle deelnemers nieuwe dingen geleerd, veel plezier gehad en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke tijd beleefd! 

Data en tijden 
Maandag 24 juli t/m woensdag 26 juli. 
Welkom vanaf 9.30 uur, start programma 10.00 uur. 
Ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur. 

Inclusief 
  • Hockeystars T-shirt 
  • Tussendoortjes 
  • Drinken 
  • Gezonde lunch 

Kosten 
€ 149 per kind 

Aanmelden 
Je kunt je kind aanmelden voor Hockeystars 2023 via dit formulier. Let op: je aanmelding is pas definitief nadat ook het inschrijfgeld is overgemaakt. Dit kan via deze betaallink of via NL98ABNA0523310498 t.n.v. MHCC. Zodra we het aanmeldformulier en de betaling hebben ontvangen, krijg je binnen een paar dagen per mail bevestiging van de inschrijving. 

Organisatie Hockeystars

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws