header foto
 
Evenementen

Kom ook: MHCC Champagne Proeverij!

Nieuws afbeelding 17-10-2023 Altijd al wat meer willen weten over champagne? Schrijf je dan nu snel in voor de MHCC Champagne Proeverij op zaterdagmiddag 4 november. Kenners en clubgenoten Roderick en Michiel nemen je mee op reis langs vijf mooie champagnehuizen en laten je ervaren dat een goede champagne helemaal niet duur hoeft te zijn! 

Tijdens de proeverij delen Michiel en Roderick achtergrondinformatie over het productieproces en de streek, maar ga je vooral ook proeven! In totaal proef je vijf glazen champagne van vijf verschillende champagnehuizen: een Grand Cru-champagne, een Premier Cru-champagne, een blanc de noirs, een brut rosé en een blanc de blancs.

Nieuwe proeverij, nieuwe champagnes
Goed om te weten voor wie vorig jaar ook bij de proeverij was: op één fles na serveren we andere cuvée’s. Er valt dus voor iedereen iets nieuws te proeven! En ben je ter plekke helemaal weg van een bepaalde champagne: na afloop van de proeverij zijn diverse flessen te koop. Ook houden we een kleine veiling van speciale flesses zoals Magnum’s, een Jeraboam en diverse Millesime’s. Dus wie weet drink jij met kerst en/of de jaarwisseling eens een andere, hele lekkere, champagne? 

Meer informatie & aanmelden
De proeverij vindt plaats op zaterdag 4 november en start om 16.00 uur. Deelname kost 20,00 euro, inclusief hapjes en vijf glazen champagne. De opbrengst komt volledig ten goede aan de club en wordt besteedt aan o.a. trainingsmaterialen. Aanmelden kan per mail via [email protected]

Graag tot zaterdag 4 november!
Roderick Absen & Michiel Doeleman 
Bijlage