header foto
 
Arbitrage

Opleiding clubscheidsrechter: 19 november uitleg in het clubhuis!

Nieuws afbeelding 10-11-2023 Al onze leden uit de O14 en O16 hebben van de KNHB per mail een uitnodiging ontvangen om de opleiding tot clubscheidsrechter te volgen en hun scheidsrechterkaart te halen. Deze opleiding is verplicht. 

Alle uitleg over het volgen van de opleiding staat in de KNHB-mail. Wie naast deze online opleiding graag wat extra uitleg wil over de spelregels en/of het examen, is van harte welkom op de arbitrage-avond op 19 november om 19:00 uur in ons clubhuis (let op: deze datum is aangepast!). Het examen zelf is online en kan vanuit huis gemaakt op een laptop of tablet. Voor het examen ontvang je een uitnodiging per mail. Haal je het de eerste keer niet, dan kun je op een andere datum herkansen. 

De examendata en -tijden voor MHCC zijn: 
  • Maandag 13 november - 19.30 uur
  • Woensdag 15 november - 19.30 uur
  • Dinsdag 21 november  - 19.30 uur
  • Donderdag 23 november - 19.30 uur
Check de mail
Het is dit jaar voor het eerst dat ook de leden uit de 014 een oproep hebben gekregen. Zo is er meer tijd en ruimte voor hun begeleiding als ze aan fluiten toe zijn. Zit je in de O14 of O16 en heb je nog geen mail gekregen, doe dan op tijd navraag bij je ouders hierover. Meestal staat hun e-mailadres in de contactgegevens. Een officiĆ«le wedstrijd fluiten hoef je pas vanaf de O16. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Ouder met fluit-ambities?
Ouders van leden die ook graag een scheidsrechterkaart willen halen, zijn eveneens van harte welkom om de scheidsrechteropleiding te volgen en examen te doen. Stuur daarvoor een mail naar [email protected]. Het is een goed moment om nu je kaart te halen: voor het zaalseizoen zijn veel ouder-scheidsrechters nodig!

We wensen iedereen veel succes met de opleiding!