header foto
 
Keepers

Keepersspullen voor de zaal ophalen 25 november

Nieuws afbeelding 18-11-2023 Voor de zaal zijn een paar aanpassingen nodig aan de keepersspullen. Zo is het belangrijk dat de bandjes om de voetbescherming, de klompen, vervangen worden. Om beschadiging van de zaal te voorkomen spelen we met stoffen bandjes in de zaal. Zaterdagochtend 25 november tussen 9.00 en 11.00 uur worden de keepersspullen voor de zaal uitgedeeld op de club. 

Jan en Jacqueline staan dan klaar om je te voorzien van stoffen bandjes en hoezen die om de leagguards komen. Ze kunnen ook kleine reparaties uitvoeren indien nodig. 

Let op: in de zaal mogen de hardere plastic bandjes NIET gebruikt worden, omdat deze schade aan de vloer veroorzaken. De keepers van de zaalteams kunnen in de eerste week van de zaaltraining (20 tot en met 24 november) dan ook nog niet in keeperstenue meetrainen. 

De komende weken lopen binnen en buiten trainen nog door elkaar. We spelen ook nog een paar buitenwedstrijden. Let dus goed op of je de juiste bandjes omhebt als je binnen in de zaal speelt of buiten op het veld. 

HockeyGear bus aanwezig 25 november van 9.00 tot 15.00 uur
Heb je zelf nog zaalspullen nodig, zoals een zaalstick of handschoen? Of kan je een regenjack en thermo goed gebruiken? De Amerikaanse schoolbus van hockeyGear is zaterdagochtend 25 november aanwezig van 9.00 tot 15.00 uur. Lees ook ons eerdere bericht hierover.