header foto
 
Evenementen

Aanmelden 2-daags Hockeykamp kan nog, dus doe het snel!

Nieuws afbeelding 11-4-2024
In de meivakantie op 29 en 30 april organiseert Hockeykampen een super leuk 2-daags kamp op onze eigen club MHCC. Met heel veel leerzame trainingen en hockeyoefeningen om je skills te vergroten. Maar er is ook genoeg tijd voor leuke spelletjes én ook springen op luchtkussens staat op het programma. Het hockeykamp is voor kids tussen de 6 t/m 13 jaar, van beginners tot pro’s. Iedereen is welkom en je wordt met je eigen leeftijdsgenootjes en niveau ingedeeld! 

Datum van het kamp
Het kamp zal plaatsvinden van 29 t/m 30 april 2024. Het is een 2-daags kamp zonder overnachting. Tijdens dit 2-daagse kamp zijn eten, drinken en de tussendoortjes allemaal bij de prijs inbegrepen.  De kosten voor twee dagen bedragen € 139,-.

Programma Hockeykamp MHCC
9.00 uur inloop bij MHCC
9.30 uur start van de dag
12.45 uur lunch
16.30 uur moe en voldaan naar huis

Elke dag begint stipt om 9.30 uur, met een inloop vanaf 9.00 uur. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van het kamp! Nadat we even kennis gemaakt hebben, start de dag met hockeyen! Je leert verschillende (basis)technieken, krijgt inzicht in het spel en je speelt met elkaar uitdagende wedstrijdjes. Tijdens pauzes, lunch en in de middag is er tijd voor ontspanning en zijn er tal van leuke spelletjes. Om 16.30 uur zijn we allemaal gesloopt en is dag voorbij. 

Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Dit neem je mee in jouw team en geeft je een sportieve start na de vakantie.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op MHCC?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je aanmelding, dan wordt je door Hockeykamp samen ingedeeld. Dit mogen ook vriendjes zijn vanuit andere hockeyclubs, zoals Uitgeest, Terriërs of Overbos. Zij zijn meer dan welkom.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie over het programma en het aanmelden op Hockeykamp.nl: