header foto
 
Evenementen

Wouterland Toernooi 2024: de inschrijving is geopend!

Nieuws afbeelding 26-4-2024
Op zaterdag 13 juli 2024 barst bij Mixed Hockey Club Castricum op Sportpark Wouterland het leukste 18+ hockeytoernooi uit de regio los: het Wouterland Toernooi. Het thema is dit jaar *tromgeroffel*: Circus. Wees welkom en komt dat zien! We gaan er weer een onvergetelijk evenement van maken.

Speel mee in de hockeycompetitie en geniet tussendoor van een heerlijk koud drankje op één van onze terrassen of in ons gezellige clubhuis. We sluiten de dag af met een goed verzorgd buffet en een knallende afterparty. 

Kosten
Voor slechts € 250,- per team kun je deelnemen aan dit toernooi. Inbegrepen in het inschrijfgeld zijn de volgende zaken:
  • De mogelijkheid om te strijden voor de felbegeerde titel 'Poule-winnaar'
  • De leukste spelprijzen!
  • Prijzen voor best verklede team én het meest sportieve team.
  • Een smakelijk buffet (verzorgd door Il Gusto).
  • Toegang tot de afterparty met DJ.

Jouw team
Alle 18+ (mixed)teams van minimaal 8 en maximaal 10 spelers zijn van harte welkom. Vanuit veiligheidsoogpunt moet elk team bestaan uit tenminste 4 (oud)hockeyers.

Meer informatie & aanmelden
Je inschrijving is pas definitief zodra we het inschrijfgeld binnen hebben. Vol = vol. Vragen? Mail ons via [email protected].

Organisatie Wouterland
Amber Brakenhof, Bibi Beliƫn, Chantal Brocken, Edwin van de Vliet, Maarten Neve, Marte Woudt, Michiel Doeleman en Lieke van de Vliet