header foto
 
Evenementen

Twee zomerkampen op MHCC!

Nieuws afbeelding 14-6-2024 Vervelen is er voor kinderen deze zomer niet bij op onze club! In de eerste week van de zomervakantie (22 t/m 24 juli) organiseren we ons eigen hockeykamp Hockeystars en in de laatste week van de zomervakantie (26 t/m 30 augustus) organiseert Hockeykampen.nl een Sport & Spel Kamp én een Hockeykamp.

Hockeykampen.nl
Het Sport & Spel Kamp (naar keuze 3 of 5 dagen) is geschikt voor kids van 4 tot en met 7 jaar oud. Tijdens het dagkamp worden diverse sporten zoals hockey, voetbal, volleybal, rugby en meer aangeboden. Dit kamp biedt een actieve, gezellige en ontzettend leuke ervaring, waar kinderen kennismaken met de nieuwste en meest verrassende sporten van dit moment en veel leuke spellen spelen. Het Hockeykamp (naar keuze 3 of 5 dagen) met het thema 'Olympic Dreams' is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar die vooral veel willen hockeyen. Bereid je voor op mega leerzame hockey-oefeningen om je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen, onder begeleiding van onze enthousiaste begeleiders. Het belooft een geweldige ervaring te worden voor kinderen van alle niveaus. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Hockeystars
Wie mee wil doen aan ons eigen dagkamp Hockeystars moet er snel bij zijn: er zijn nog maar een paar plekken vrij. Hockeystars is een dagkamp van drie dagen en geschikt voor alle Guppen en kinderen uit de O8, O9, O10 en O12. Uiteraard gaan we elke dag lekker veel hockeyen. De kinderen krijgen in de ochtend toffe hockeytrainingen van enthousiaste trainers. Ze leren van hen coole nieuwe tricks en nog beter verdedigen en spelen. Na de lunch organiseren we elk dag verschillende gave activiteiten en actieve spellen. Na drie dagen hebben alle deelnemers nieuwe dingen geleerd, veel plezier gehad en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke tijd beleefd! Klik hier voor meer informatie.

Voor alle kampen geldt: vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes zijn ook van harte welkom om mee te doen! De kampen zijn voor kinderen van alle niveaus, van beginners tot kinderen die al langer hockeyen! Wij zullen ervoor zorgen dat je wordt ingedeeld met kinderen van je eigen leeftijd en niveau.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws