header foto
 
Evenementen

Ben jij deze zomer ook bij het Nationale Hockeykamp op MHC Castricum???

Nieuws afbeelding 5-5-2009
Heb jij al leuke plannen gemaakt voor komende zomer?
Als jij een onvergetelijke week wil beleven, dan moet je bij MHC Castricum zijn!
Deze zomer is MHC Castricum namelijk hét middelpunt van de Nationale Sportkampen! Lekker je favoriete sport beoefenen op het leukste sportkamp van Nederland. De spectaculaire luchttoestellen zijn natuurlijk ook aanwezig voor het te gekke middagprogramma! Je zal onnavolgbare passeerbewegingen aanleren, veel wedstrijdjes spelen en prachtige doelpunten scoren onder leiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers. Dit uitdagende hockeyprogramma is geschreven door de ex-bondscoach, Roelant Oltmans!
Doe jij ook mee aan het hockeykamp van 20 t/m 24 juli (8 t/m 14 jaar)? Het kamp duurt van maandag t/m vrijdag, iedere dag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Geef je snel op, want vol is vol! Inschrijven kan op www.nationalesportkampen.nl.

Ook als jij wat anders wil doen dan hockeyen is hier een kamp voor jou!
Zo is op MHC Castricum ook het superleuke sport- en spelkamp (5-7 jaar) en multisportkamp (8-14 jaar) waarin allerlei sporten worden beoefend. En wat dacht je van het multicreatieve kamp, waarin je o.a. danst, acteert en filmt? Al deze kampen hebben het fantastische middagprogramma op MHC Castricum!
Wij vinden het geweldig om op MHC Castricum te zijn, om samen met jou een onvergetelijk kamp te beleven! Ben jij er ook bij, met je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes??? Het maakt niet uit hoeveel ervaring hebt en je hoeft niet lid te zijn van een vereniging.
Bij ieder kamp zal je op je eigen niveau worden ingedeeld voor maximaal plezier, want leuk zal het zijn!!! Een waanzinnige zomer ligt in het verschiet! Heb jij er al zin in?

Meer informatie, meer locaties, interne kampen, tophockey- en toptenniskampen, of inschrijven: www.nationalesportkampen.nl


Reacties


Jitse Huisinga

5-5-2009 @ 18:30:52 |Hoezo nationale sportkampen? Bovelander natuurlijk!

Martijn Rook

5-5-2009 @ 19:32:54 |Bovelander de gekstee!!

Reageer op het nieuws