header foto
 
Bestuursinfo

Robert Paul Boer nieuwe hoofdcoach MHCC Heren 1

Nieuws afbeelding 11-5-2009 In het bijzijn van bestuursleden Pieter Dijker en Michiel Doeleman is Robert Paul Boer aan de huidige selectie van Heren 1 voorgesteld als nieuwe trainer-coach voor het volgende seizoen. Direct hierna zijn door beide partijen de contracten ondertekend waarmee de samenwerking definitief is bezegeld. Robert Paul neemt hiermee het stokje over van Jan Mulder en Douwe van Dijk die het team de afgelopen drie seizoenen onder hun hoede hebben gehad.

Medio januari hebben Jan en Douwe aangegeven dat het tijd werd voor een nieuwe 'frisse wind' bij Heren 1. In de drie jaar dat Jan en Douwe aan het roer hebben gestaan heeft het team zich ontwikkeld van een stabiele 3e klasser naar een stabiele 2e klasser met als hoogtepunt het kampioenschap in de 3e vorig seizoen. Het bestuur dank Jan en Douwe voor hun tomeloze en enthousiaste inzet die tot deze kwalitatieve verbetering heeft geleid en hoopt beide heren in een andere vorm voor de vereniging te kunnen behouden.

Met het aanstellen van de ambitieuze Robert Paul wil het bestuur deze stijgende lijn continueren. Beide partijen hebben voor het komende seizoen de ambitie uitgesproken om mee te draaien in de top 3 van de 2e klasse. Robert Paul heeft in het verleden trainer-coach functies vervuld bij Hurley dames 1, Alliance heren 1 en het Districtsteam van Noord-Holland. Bij zijn vorige vereniging heeft de trainer-coach bewezen een ploeg voor te kunnen bereiden op promoties: MHC De Kikkers uit Nieuw-Vennep promoveerde 2 jaar achter elkaar van de 4e klasse naar de 2e klasse. Enkele spelers, waaronder Frank Hamming en Derek van den Hoven, van de MHCC kennen de nieuwe trainer-coach nog uit hun tijd bij het Districtsteam van Noord Holland of hun jeugdteam bij de Alkmaarsche MHC.

Alle voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn al weer in volle gang en het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat we met de aanstelling van Robert Paul wederom een succesvol jaar met H1 tegemoet kunnen zien en dat dit bij zal dragen aan de lange termijn doestellingen van onze vereniging.

Namens het bestuur,

Michiel Doeleman
Bestuurslid HTZ Senioren

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws