header foto
 
Technische Commissie

herstart trainingen 18+

16-5-2020

Beste G-hockeyers, trimmers, (jong-)senioren en 65+ers van MHCC

 

Ook jullie mogen vanaf maandag weer het veld op, heel fijn. Uiteraard zitten we aan de restricties vast die vanuit de overheid en hockeybond zijn opgelegd. Je mag dus alleen het terrein op om te komen trainen, moet vlak voor tijd arriveren en direct na afloop het terrein verlaten.

Daarnaast moet er de hele training voldoende afstand bewaard worden en moet er tijd tussen de trainingen zitten om veilig op en van het veld te gaan. Daarom trainen alle teams en trainingsgroepen slechts 1x 1 uur in de week.

Alle teams en trainingsgroepen beginnen maandag, echter de G-hockeyers starten in overleg met Niel 27 mei.

De 65+ groep traint met Hidde op vrijdagochtend

 

Graag aandacht voor het bijgevoegde protocol en instructie film.

 

Bijzondere aandacht vragen we voor de volgende beperking die is opgelegd:

Er mogen zich inclusief trainers maximaal 20 personen tegelijk op het veld begeven!

Voor de dames 3 speelsters die meetrainen met Ray op maandag, houdt dat in dat ze in principe niet meedoen met de training op vrijdag van gecombineerd dames 2/3. Door de trimmers moet er ook goed overlegd worden wie met welke groep bij Folkert meedoet.

Het was best puzzelen om tot een voor iedereen zo aangenaam mogelijk schema te komen, maar het lijkt gelukt. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust.

Uiteindelijk zijn het nu trainingen zonder partijvormen. Het is aan de overheid om te bepalen wanneer we weer meer mogen. Laten we dat met zijn allen accepteren en er ondanks de beperkingen weer een leuke tijd van maken en elkaar helpen, ook teams onderling.

 

Voor de instructie film: https://youtu.be/DyWakpiCug0

Voor het protocol zie de bijlage. Het trainingsschema kan jij in het volgende bericht vinden op de site en zal dit weekend ook in je MIJN-MHCC verschijnen en de app

 

Veel plezier allemaal en tot op het veld,

 

Michiel, Arjen en Joris

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.