header foto
 
Sponsoring

Basic Label wordt hoofdsponsor van MHCC

Nieuws afbeelding 20-8-2022
Woontrendsetter Basic Label is de nieuwe hoofdsponsor van MHCC. Er wordt een verbintenis aangegaan voor 3 jaar. Basic Label - onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture - is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. Zij bezitten een portfolio met vijf merken: BePureHome, WOOOD, vtwonen, Basiclabel en Exotan buitenmeubelen. Ieder met een eigen sterke positie in de markt.

Taco Lucassen, bestuurslid en vertegenwoordiger van de sponsorcommissie: ‘Na de afwezigheid van een hoofdsponsor afgelopen seizoen is dit voor de club echt geweldig nieuws. Basic Label was al betrokken bij MHCC. Zij hebben afgelopen seizoen, samen met de MHCC Club van Honderd onder leiding van Alexander de Wagt, de inrichting van het clubhuis compleet vernieuwd. Uit de contacten die daarmee zijn ontstaan is dit hoofdsponsorschap geboren. Basic Label wordt onze shirtsponsor en naamgever van hoofdveld (veld 1). En daar zijn wij als bestuur natuurlijk ontzettend blij mee'.  

Vragen? 
Wil je meer weten over onze nieuwe hoofdsponsor of over de toekomstplannen van MHCC? Kom dan volgende week zaterdag 27 augustus naar de Kick-Off van het nieuwe seizoen! Mocht je die dag verhinderd zijn, dan kun je je vragen of opmerkingen ook altijd per mail delen via [email protected].