header foto
 
Bestuursinfo

Hoe denk jij over de bardienst?

Nieuws afbeelding 16-1-2023 Bardienst: de een draait er zijn hand niet voor om (en ontdekt dat bardienst draaien superleuk is), de ander baalt ervan. Als club zijn we aan het onderzoeken of we de verplichte bardiensten voor onze senioren en ouders van jeugdleden beter kunnen inrichten. Je kunt hierover meedenken!

De afgelopen seizoenen hebben we gemerkt dat het steeds lastiger wordt om de bardiensten ingevuld te krijgen. Uit rondvraag blijkt dat men vaak weinig flexibiliteit ervaart bij de indeling van de bardiensten. Een dienst is soms pas kort van tevoren bekend, mensen hebben dan al iets anders gepland of willen juist graag bij hun eigen kind kijken.

Denk mee: vul het formulier in
Als bestuur willen we graag meedenken over hoe we de bardiensten kunnen verbeteren. Er zijn verschillende manieren om de bardiensten in te richten. Graag horen we van onze senioren en ouders van jeugdleden hoe zij hierover denken. Door voor 20 januari antwoord te geven op de vier stellingen in onderstaand formulier, help je ons om de juiste keuzes te maken.  


Alvast bedankt voor je reactie!

Goed om te weten: tijdens de Algemene Leden Vergadering op 25 januari gaan we ook over dit onderwerp in gesprek. 

Bestuur MHCC

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws