header foto
 
Bestuursinfo

Terugblik eerste informatieavond toekomst jongenshockey

Nieuws afbeelding 30-3-2023
Woensdag 29 maart vond bij ons op de club de eerste informatieavond over de toekomst van het jongenshockey in onze regio plaats. Verschillende ouders en jeugdleden kwamen hier naartoe om zich door de werkgroep Toekomst Jongens te laten informeren over de huidige problematiek en de verschillende toekomstscenario's. 

De avond begon met het voorstellen van de aanwezige leden van de werkgroep en een uitleg over de structurele problemen die zich voordoen in de jongenslijnen in onze regio. Daarna deelde de groep ter inspiratie een succesvol initiatief in Brabant, genaamd de Heeren van Brabant, en werden er verschillende scenario's voor het jongenshockey in onze regio voorgesteld. Na afloop van de presentatie was er ruim gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.   

Mail je vragen, opmerkingen en feedback
De komende periode wil de werkgroep gebruiken om de scenario's met behulp van de vragen en de feedback die is opgehaald tijdens de informatieavonden verder uit te werken en aan te scherpen. Hierna volgt een tweede informatieavond, een advies aan de besturen en uiteindelijk een besluit. Mocht jij zelf ook nog vragen, opmerkingen of aandachtspunten hebben voor de werkgroep, dan kun je deze mailen naar [email protected]. En mocht je de presentatie hebben gemist of hem nog eens na willen lezen, dat kan! Klik dan onderaan dit artikel op bijlage.

Informatieavonden op de andere clubs
Bij MHC Uitgeest zijn de leden en ouders ook al bijgepraat tijdens een informatieavond en bij De TerriĆ«rs gebeurt dat op woensdag 5 april, om 20.00 uur. Leden van MHCC die de eerste avond bij ons op de club hebben gemist, kunnen hier nog bij aanhaken. MHCU en De TerriĆ«rs zijn de andere twee hockeyclubs in de regio waarmee we in gesprek zijn over samenwerking in de jongenslijnen. Samen delen we de ambitie om al onze jongens met veel plezier te kunnen laten hockeyen. 
 
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws