header foto
 
Evenementen

Hulp gezocht voor MHCC Club Veiling & Feestavond

Nieuws afbeelding 14-6-2024 Draag jij onze club ook een warm hart toe, heb je (ongekend) talent en wil je wat extra’s doen voor de club, maar je toch niet structureel binden? Dan is dit een leuke en inspirerende kans om net even dat extra’s te doen. Want hoe gaaf en goed voor de club zou het zijn als we samen weer een Veiling & Feestavond kunnen organiseren?

De ervaring leert dat voor het organiseren van zo’n event een groep van minimaal zo’n 10 vrijwilligers nodig is voor de verschillende commissies. Er hebben zich al enthousiaste leden aangemeld, maar we zoeken nog meer enthousiaste vrijwilligers die hier in een project van ongeveer drie maanden gemiddeld 1 avond per week tijd aan willen besteden. 

Wat zoeken we?
  • Team Party Animal: organiseren van hapjes, drankjes, muziek en alles wat nodig is voor eenleuke, gezellige avond. In samenspraak met – en met hulp van - de barcommissie natuurlijk.
  • Team Kavels: zorgt ervoor dat wij zoveel mogelijk mooie kavels krijgen, die wij op de avondkunnen veilen.
  • Team Veiling: assisteren bij het tonen van veilingstukken en het noteren van biedingen. Vooral zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en na de avond goed verzorgd wordt.
  • Team Promotie en Communicatie: helpen bij de verspreiding van informatie over hetevenement, zowel online als offline.

Wat krijg je voor je inzet terug?
  • Een supergave inspirerende ervaring, waar je ook weer andere clubleden leert kennen op hun sociale en professionele vlak, hoe leuk is dat! En in een periode van ongeveer drie maanden echt iets mede neerzet waarop je trots kunt zijn.
  • Een unieke ervaring en de kans om bij te dragen aan het succes van deze dag.
De voorzitter, veilingmeesters en nog enkele andere leden hebben zich al aangemeld en staan in de startblokken klaar om te beginnen! We zijn nog op zoek naar minimaal 8 extra vrijwilligers om echt te kunnen starten met de verdere organisatie. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden & meer informatie
Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan  een e-mail naar [email protected]. Zodra we het team compleet hebben, zal er een kick-off worden georganiseerd waarop we met elkaar alles wat er gebeuren moet bespreken. We zien uit naar deze eerste avond. Doe mee en meld je aan!

Namens het bestuur
Taco Lucassen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws