header foto
 

Gevonden voorwerpen

Mededelingen Nieuws afbeelding

25-7Er zijn voor de vakantie weer een hoop spullen blijven liggen, zoals jassen, truien, handschoenen, etc, etc. Iedereen die spullen mist kan de komende periode nog contact opnemen met Ellen Kaandorp (0251-252552 of [email protected]) en de eventuele eigendommen bij haar ophalen. Spullen die voor 9 september niet zijn opgehaald, zullen op de ruilbeurs te koop aangeboden worden of worden geschonken

Lees verder

Coachavond Jongste Jeugd

Mededelingen Nieuws afbeelding

18-7Beste trainer/coach, begeleider of manager van de F, 6E en 8E,

Graag nodigen wij jullie uit voor de coachavond die gehouden zal worden op dinsdag 29 augustus . Alle belangrijke zaken om goed te kunnen starten zullen aan bod komen en daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid tot het stellen van vragen.

19:00 - 20:00 F
20:00 - 21:00 Zestallen (6E)

Lees verder

Professionele gebitsbeschermer

Mededelingen Nieuws afbeelding

17-7Clara Huisinga heeft aangeboden om de op maat gemaakte gebitsbeschermers tegen een zeer gereduceerd tarief aan te bieden. Kosten de bitjes normaal rond de 75 euro. Deze keer worden de bitjes kostendekkend aangeboden voor slechts 30 euro.
Een super aanbieding dus voor leden van MHCC.  De bitjes zijn daarbij voorzien van naam en bijbehorend doosje.

Lees verder

Kick-Off voor alle trainers!

TC Jeugd Nieuws afbeelding

15-7Op maandag 28 augustus om 20:00 zullen wij het seizoen 2017/2018 aftrappen met alle trainers van de A-B-C-D en Jongste Jeugd.
Zorg dat je erbij bent en noteer het gelijk in je agenda!


Lees verder

Presentatie nieuwe wedstrijdshirts MHCC

Sponsoring Nieuws afbeelding

12-7 Op maandag 3 juli  zijn de nieuwe MHCC wedstrijdshirts van het merk STAG met trots aan onze (nieuwe) kledingsponsors gepresenteerd. Hoofdsponsor Vanhier blinkt aan de voorzijde van het shirt. Nieuw is ook onze ‘rugsponsor’ Groenmeesters. De Waxsalon blijft onze trouwe kledingsponsor op de rechtermouw en Ab Geldermans blijft zijn naam geven aan de linkermouw.

Lees verder

Nieuwe seizoen

Wedstrijdsecretariaat Nieuws afbeelding

8-7 Einde seizoen en iedereen al volop bezig met de snel naderende vakantie. Een vakantie die vast weer veel te snel voorbij zal gaan... Daarom alvast de aankondiging dat er voor alle jeugdteams, F t/m A op zaterdag 2 september (of zondag 3 september) een oefenwedstrijd gepland gaat worden. Dezen zullen zo snel als mogelijk op de site te zien zijn. Op zaterdag

Lees verder

Word jij de nieuwe trainer van hockey 60+?

Mededelingen Nieuws afbeelding

7-7 In april is de activiteit Hockey 60+ van start gegaan. Deze groep komt elke vrijdagochtend bij elkaar voor een leuke training. Vanaf september zoeken we een nieuwe enthousiaste trainer. Interesse? Lees dan snel verder!


Wat is Hockey 60+?

Lees verder

G-team zoekt versterking!

G-hockey Nieuws afbeelding

9-6 Het G-hockey team van MHCC Castricum kan wel wat versterking gebruiken. G-hockey is bedoeld voor kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking.
 
We hebben twee enthousiaste teams die spelen in verschillende competities. Ook al heb je nog geen ervaring met hockey: iedereen is van harte welkom!
 

Lees verder

Teamindelingen Jongste Jeugd 2017-2018

Teamindelingen seizoen 2017-2018 Nieuws afbeelding

29-5De teamindelingen voor de Jongste Jeugd seizoen 2017-2018 zijn bekend.
De indelingen zijn te vinden door in te loggen op de website, naar het kopje club te gaan, hier te kiezen voor documenten en dan te kijken onder TC Jeugd.


Lees verder

Trainingsschema ABCD tot zomerstop

Mededelingen Nieuws afbeelding

17-5De competitie is bijna afgelopen, maar dat betekent niet dat we stoppen met trainen. Omdat de zomervakantie nog ver weg is, trainen we door t/m 30 juni. Eind mei wordt de nieuwe teamindeling van de ABCD bekend gemaakt en vanaf 1 juni traint iedereen 1 keer per week met het nieuwe team (1e teams 2 keer). Het schema hiervoor wordt z.s.m. bekend gemaakt via de site. 

Lees verder