header foto
 

Bardienst senioren 28 mei 2017

Bardienst senioren Nieuws afbeelding

22-5 Openen - 12.30 Puck op 't Hof 12.30 - 14.15 Dames 2 14.15 - 16.00 Dames 1 16.00 - sluit Heren 3

Lees verder

Kampioenenhuldiging Jeugd 27 mei

Mededelingen Nieuws afbeelding

18-5 Het einde van het seizoen nadert en dus is het weer hoogtijd om onze kersverse kampioenen te huldigen! Zaterdag 27 mei om 16:00 vindt een borrel op de club plaats voor de ouders en coaches gevolgd door de officiƫle huldiging van de teams om 17:00/17:30.
Graag tot dan.

Lees verder

Trainingsschema ABCD tot zomerstop

Mededelingen Nieuws afbeelding

17-5De competitie is bijna afgelopen, maar dat betekent niet dat we stoppen met trainen. Omdat de zomervakantie nog ver weg is, trainen we door t/m 30 juni. Eind mei wordt de nieuwe teamindeling van de ABCD bekend gemaakt en vanaf 1 juni traint iedereen 1 keer per week met het nieuwe team (1e teams 2 keer). Het schema hiervoor wordt z.s.m. bekend gemaakt via de site. 

Lees verder

Eindfeest Jongste Jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-5Op vrijdag 2 juni sluiten wij het seizoen bij de Jongste Jeugd van 16:00-19:00 spetterend af! Bekijk snel de bijlage en tevens heeft iedereen een e-mail met meer informatie ontvangen. Jij bent er toch ook bij?!


Lees verder

Beleid teamindelingen Jongste Jeugd

Jongste Jeugd

11-5Eind mei worden de nieuwe teamindelingen weer gepubliceerd. Reden voor de TC om in de afgelopen periode weer eens kritisch te kijken naar ons beleid wat betreft de teamindelingen en de daarbij behorende procedure. Dit hebben wij in onderstaand document geactualiseerd en vastgelegd.


Lees verder

Kalender Jongste Jeugd t/m einde seizoen

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

23-3In de bijlage een overzicht van alle trainingen, wedstrijden en evenementen voor de Jongste Jeugd t/m het einde van het seizoen.
Handig om op de koelkast te plakken;)


Lees verder

Speeldagenkalender 2016 - 2017

Wedstrijdsecretariaat

21-9In de bijlage de speeldagenkalender van dit seizoen. Aparte tapbladen voor de zaterdag en voor de zondagcompetitie. Misschien even puzzelen, maar er staat heel duidelijk welke dagen en wel en welke dagen er geen competitie gespeeld zal worden.

Lees verder

Hockey voor 60+

Mededelingen Nieuws afbeelding

10-3 Op vrijdag 31 maart start Hockey voor 60+ bij MHCC. Wilt u zelf meedoen of kent u iemand die wellicht geĆÆnteresseerd is? Lees dan snel de bijlage. Hierin vindt u alle informatie over de gratis proefles en inschrijven.


Lees verder

Vakantieplanning

Hockeyzaken

26-1 Beste spelers/speelsters en ouders van MHCC,
Het plannen van de zomervakantie breekt weer aan. Om te zorgen dat je als selectiespeler op tijd terug bent voor de eerste training zullen wij nu alvast de data communiceren waarop we beginnen!

Lees verder