header foto
 
Hockeyzaken

Einde seizoen: drie zomerkampioenen!

Nieuws afbeelding 18-6-2023 Het wedstrijdseizoen ’22-’23 zit erop voor de Jongste Jeugd en de Junioren. En wat hebben onze jongens en meiden allemaal lekker gespeeld! Een flink aantal teams zijn na de eerste competitiehelft een klasse hoger gaan spelen en aan het eind van dit seizoen zijn drie teams op de eerste plaats geëindigd: JO14-1, JO16-1 en MO16-4. Van harte gefeliciteerd! 

JO14-1


De JO14-1 hebben onder leiding van coaches Jesse en Jesse een fantastisch seizoen gedraaid in de tweede klasse. De kampioenstitel was een kroon op hun harde werk. Dankzij een prachtig doelsaldo van +35 gaven zij de andere teams in hun poule het nakijken. 

JO16-1


De JO16-1 sloten hun wedstrijdseizoen af met een heerlijke thuiswedstrijd tegen Bloemendaal. In de brandende zon versloegen zij hun tegenstander met 9-1. Een geweldige prestatie van deze jongens, die het hele jaar zijn bijgestaan door coach Robert. 

MO16-4


De MO16-4 gingen gedurende het seizoen steeds beter spelen. Individueel, maar ook als team. Mede dankzij het enthousiasme van hun coach Rick. De meiden eindigden in hun poule dik bovenaan en hebben het seizoen dan ook dik verdiend als kampioen afgesloten.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws