header foto
 
Evenementen

Start hockeyseizoen met Ruilbeurs en Hockeygear

Nieuws afbeelding 5-7-2024 Marktplaats en Vinted zijn overbodig! Koop, verkoop of ruil je oude (zaal)hockey spullengewoon met je eigen MHCC-clubleden tijdens de MHCC Ruilbeurs op 7 september! En heb je je outfit nog niet compleet? Shop dan de rest bij Hockeygear. 

Hockeysticks, kleding, (hand)schoenen, ballen of andere hockeyspullen: alles wat je niet meer past of niet meer nodig hebt, maar zeker nog een ronde mee kan, kun je aanbieden op de MHCC Ruilbeurs. Heb jij nog spullen nodig om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen? Kom dan zeker even langs om je outfit compleet te maken!

Wanneer: zaterdag 7 september 2024
Tijd: 11.30 – 13.30 uur
Waar: Clubhuis MHCC

Spelregels
  • Je verkoopt, ruilt of koopt de hockeyspullen op eigen gelegenheid.
  • Heb je geen zin om zelf de verkoop te regelen, dan kun je ook je hockeyspullen aande club doneren. De opbrengst zal dan ten goede komen aan de club-kas.
  • Vul het formulier onderaan dit bericht in de bijlage volledig in. Neem deze mee naar de ruilbeurs. Dit maakt het matchen van koper/ verkoper makkelijker 
Nieuwe hockeykleding
Heb je helaas niets kunnen vinden bij de ruilbeurs? Als sponsor van MHCC zal Hockeygear ook aanwezig zijn tijdens de ruilbeurs op zaterdag 7 september 2024. Hockeygear helpt je graag om je outfit compleet te maken voor het nieuweseizoen! Neem vooraf een kijkje in de clubshop en scoor de juiste maakt clubkleding op 7 september. 

Meer informatie?
Vanaf 11.30 uur zijn we vanuit het organiserende team M09 tijdens deze ruilbeurs in het clubhuis aanwezig. Uiteraard kun je ook meteen een lekker bakje koffie, thee of wat anders komen drinken. Meer weten? Stuur een berichtje naar Truike Veerman: 06-83636273.

Hieronder in bijlage vind je het formulier voor het aanbieden of aanvragen van kleding en spullen. 
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws