header foto
 
 

Wanneer worden de afgelaste wedstrijden van afgelopen weekend ingepland!?

Wedstrijdsecretariaat

19-3 Hieronder informatie die ontvangen is van de bond


Zoals jullie al weten is het grootste gedeelte van het hockeyprogramma van zaterdag 17 en zondag 18 maart als gevolg van de winterse weersomstandigheden afgelast.

Lees verder

M8E1 M8E3 MD1 MD3 MD4 JC2 MC3 MC5 MB2 MB3 MB5 MA3 Bardienst aanstaande zaterdag 2 september.

Wedstrijdsecretariaat

31-8 M8E1 M8E3 MD1 MD3 MD4 JC2 MC3 MC5 MB2 MB3 MB5 MA3
Bardienst aanstaande zaterdag 2 september.
Dit weekend is de zomervakantie definitief voorbij wat betreft de hockey. We starten zaterdag met oefenwedstrijden tegen Overbos, Terriërs of Alkmaar. Omdat iedereen na de vakantie, onder het genot van een kopje koffie, wil bijkletsen is er een bar-bezetting nodig.

Lees verder

.......

Wedstrijdsecretariaat

7-12Afgelopen zondag, 4 december, is op 92 jarige leeftijd de heer Maryjan Radecke overleden. De heer Radecke was vele jaren coach en scheidsrechter bij MHCC. Tot twee jaar terug regelde hij nog wekelijks de oudpapiercontainer. We wensen familie en naasten veel sterkte toe!

Lees verder

Herhaalde oproep

Wedstrijdsecretariaat

7-12De sporthal is op 2 januari gehuurd, het zaaltoernooi kan van start. Eén probleem, er is nog geen organisatie. Tot nu toe heeft één enthousiaste ouderzich gemeld het toernooi graag te willen organiseren. Maar wel samen met anderen!! Wie o wie wil dit gezellige toernooi naar eigen inzicht vorm geven. Of natuurlijk gewoon met het draaiboek van vorige jaren een leuke dag

Lees verder

Speeldagenkalender 2016 - 2017

Wedstrijdsecretariaat

21-9In de bijlage de speeldagenkalender van dit seizoen. Aparte tapbladen voor de zaterdag en voor de zondagcompetitie. Misschien even puzzelen, maar er staat heel duidelijk welke dagen en wel en welke dagen er geen competitie gespeeld zal worden.

Lees verder

Verkeershinder!

Wedstrijdsecretariaat

26-3 Wegwerkzaamheden A4 komend weekend!!
Teams die spelen bij Hisalis:

De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek.

Lees verder

Clubcakes voor MHCC

Wedstrijdsecretariaat

5-3Hallo alle zaterdag spelers en ouders,
Wie zou er op vrijdag iets willen bakken en dat aanstaande zaterdagochtend (7 maart) bij de geheel nieuwe bar in willen leveren? Te denken aan cupcake, cake, brownie, appeltaart of wat ook. Per stuk moet het verkocht kunnen worden voor € 1,-  Totaal hoop ik zo'n 80 stuks:-)

Lees verder

Winter

Wedstrijdsecretariaat

7-2Ook deze zaterdag zijn ALLE VELDWEDSTRIJDEN AFGELAST!Lees verder

zaterdag 31 januari

Wedstrijdsecretariaat

30-1Vanochtend is besloten om de veldwedstrijden voor vandaag af te gelasten. Er ligt nog te veel sneeuw en ijs op het veld om te verwachten dat er vanmiddag gespeeld zou kunnen worden.  Fijn weekend!

Lees verder

Speeldagenkalender

Wedstrijdsecretariaat

29-9Ter info voor iedereen die alvast wil weten wanneer er wel en geen hockey op het programma staat en voor wie een hockeyvrij-weekend alvast wil benutten staat in de bijlage de meest actuele speeldagenkalender van dit seizoen. De zaterdag en de zondag staan op een verschillend tabblad.  

Lees verder