header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
  Bestuur  Aantal vragen: 1
 Accommodatie  Aantal vragen: 2
 Afkortingen en termen bij MHCC  Aantal vragen: 2
 Communicatie  Aantal vragen: 1
 Feesten  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 Helpdesk website  Aantal vragen: 5
 Jongste Jeugd  Aantal vragen: 4
 Reglementen  Aantal vragen: 1
 Scheidsrechter  Aantal vragen: 1
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Vertrouwenspersoon  Aantal vragen: 1
 Vragen voordat je lid wordt  Aantal vragen: 2
 Vrijwilliger  Aantal vragen: 1
 Wedstrijden  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Sponsoring
Op deze pagina vindt u nuttige informatie omtrent sponsoring van MHCC. 
MHCC is de meest toonaangevende hockeyclub in de regio. Zo’n 700 actieve leden komen wekelijks samen op onze club. Hierdoor ontstaat een sterk lokaal netwerk van dorpsgenoten, die op plezierige wijze kennis, ervaringen, netwerk en inspiratie delen in sportieve omgeving. 
Naast ambitieuze hockeydoelstellingen, zet MHCC ook in op communicatie, door het bieden van een aantrekkelijk sponsorprogramma. Hiervoor is ons commercieel team verantwoordelijk, die het sponsorbeleid als een van haar kerntaken ziet.

Ons doel: 
We staan feitelijk voor één doel en dat is; Het boeien en binden van bestaande en nieuwe sponsoren, zodat zij zich in de regio kunnen presenteren. Hierdoor kunnen wij extra gelden genereren, waarmee wij onze clubwensen blijvend kunnen verwezenlijken en hierdoor de toonaangevende club van de regio kunnen blijven.

Sponsor mogelijkheden: 
Wij bieden een breed scala aan sponsormogelijkheden, waarover wij u graag persoonlijk willen informeren. Enkele voorbeelden; actieve zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam in alle beschikbare communicatie kanalen, het gebruik van onze accommodatie voor vergaderingen en/of events, bijwonen van netwerk bijeenkomsten e.d.

Ook kunt u eenvoudig bordsponsor worden. Vanaf al € 150,00 per jaar kan ook uw bedrijfsnaam langs de velden prijken. Wilt u hierover meer weten, klik dan op deze link voor onze bordsponsor aanbieding.

Als sponsor krijgt u onder meer toegang tot het netwerk rondom MHCC en bovendien geeft u blijk van uw maatschappelijk betrokken rol als ondernemer (MVO). Waarmee MHCC zich kan blijven  door ontwikkelen. Heeft u vragen of, neem dan contact met ons op: [email protected]

We zijn ambitieus net als u dat bent!

Met vriendelijke groet,
De commissie leden
Vlnr:  Dick Schermer, Simon Kornblum, Cees Visser, Marcel Greveling,
Wouter Koeman(oud), Michiel van Zeggeren en Ed Schut.